Woonzorgcentra

Woonzorgcentra

Een warme thuis met aandacht voor kwaliteitszorg, zorg op maat en een zinvolle dagbesteding: het zijn de pijlers van onze voorzieningen. Als wonen thuis niet meer haalbaar is omwille van een matige of zware zorgbehoefte, dan kunnen wij in overleg een oplossing bieden. Afhankelijk van de behoeften zijn er verschillende mogelijkheden. Onze drie woonzorgcentra willen hun bewoners allemaal in de watten leggen en voldoen aan hoge normen, maar hebben elk hun eigenheid. Ontdek welk woonzorgcentrum het best bij jouw noden past.

Engelendale

WZC Engelendale

Engelendale speelt sterk in op de behoeftes van de bewoner, met het oog op een maximale ontplooiing en optimale levenskwaliteit. Vanuit een sterke expertise bieden ze elke bewoner liefdevolle en hoogstaande zorg. Engelendale is gehuisvest in een groene omgeving in het hartje van het historische centrum van Brugge. 

naar de website

't Ponton

WZC 't Ponton

Het woonzorgcentrum ’t Ponton is sinds jaren een bekende en vaste waarde in Oostende. Een warme thuis met aandacht voor kwaliteitsvolle zorg, daar staat ’t Ponton voor. Het wordt gecombineerd met een woonleefplan op maat, een vaste structuur en een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Er is 24 uur per dag zorg door een sterk gemotiveerd multidisciplinair professioneel team.

naar de website